Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Η EUROCERT στο 6ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας


                                                                                                                                                                                                                                                             Αθήνα, 04 Απριλίου 2016
 
Η EUROCERT παρουσίασε την συμβολή και την προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης στην ελληνική εξωστρέφεια στο 6ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
 
Με εισήγηση στην ενότητα «Προετοιμασία εξαγωγικής επιχείρησης και προϊόντος» 
 
Η EUROCERT έδωσε το παρόν στο 6ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας  παρουσιάζοντας την προστιθέμενη αξία και τη συμβολή στην εξωστρέφεια της πιστοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων. 
 
Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής της EUROCERT κ. Γιάννης Καραγιάννης ήταν εισηγητής στην ενότητα «Προετοιμασία εξαγωγικής επιχείρησης και προϊόντος». Στην ομιλία του είχε την ευκαιρία να αναφερθεί την προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Παράλληλα ανέλυσε και την συμβολή της στην προσπάθεια εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της αύξησης της ανταγωνιστικότητάς τους τόσο ως προς την ελληνική αλλά και τις διεθνείς αγορές. Τέλος, έκανε και μια αναλυτική παρουσίαση της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», μιας κοινότητας ελληνικών επιχειρήσεων με άξονα την ελληνική επιχειρηματικότητα η οποία πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε κι επίσημα.  Στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία η EUROCERT έχει ρόλο συντονιστή πιστοποιώντας την ελληνικότητα των εταιρειών που συμμετέχουν, με στόχο να συνεισφέρει στην προσπάθεια αύξησης του Εθνικού Πλούτου μέσα από την καινοτομία, την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων και τελικά της επιτυχημένης προσπάθειας στον εξαγωγικό τομέα.
 
Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Πραγματοποιήθηκε για 6η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, 1-3 Απριλίου με τη συμμετοχή 190 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων. Ο βασικός του στόχος του ήταν να ενημερώσει τους νέους, σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι- τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες. 
 
 

Συνολικές επισκέψεις :