Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχημένη Παρουσία της EUROCERT στην Foodexpo 2024: Διευρύνοντας την παρουσία και το αποτύπωμά της σε νέες αγορές

Η EUROCERT συμμετείχε στην Foodexpo 2024, η οποία σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος επαγγελματιών του κλάδου, σε ένα εποικοδομητικό τριήμερο.
Ειδικότερα, στο Περίπτερό της, η EUROCERT παρουσίασε στους εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες την γκάμα των πιστοποιήσεων που διαθέτει για το σύνολο των εταιριών του κλάδου τροφίμων και ποτών. Με σύγχρονες πιστοποιήσεις, πρωτοπόρες μεθόδους και εργαλεία, η εταιρία ανέδειξε την ισχυρή θέση της ως μια ελληνική πολυεθνική. Για τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου, η EUROCERT έδωσε έμφαση στο διεθνές Σύστημα IFS ESG Check και στην καινοτόμα σε παγκόσμιο επίπεδο, πιστοποίηση ETHOS, δυο πιστοποιήσεις που προσφέρουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
Οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της EUROCERT, εξερευνώντας τις καινοτόμες λύσεις πιστοποίησης και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Οι επαφές και οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και την τεχνογνωσία της EUROCERT, ενισχύοντας τη φήμη της ως αξιόπιστου εταίρου στον κλάδο της πιστοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα.