![](/dist/images/transparent-logo/ethos-green-yellow.png)
EUROCERT: FOOD & AGRICULTURE
- ISO 22000:2018
- Non GMO
- HACCP/ codex alimentarius
- ΕΛΟΤ EN ISO 22005:2007 Traceability in the feed and food chain
- GFSI standards:
- FSSC 22000 ver5.1
- IFS Food ver 7
- IFS Broker ver 3.1
- BRC ver 8 (Eurocert auditors with AIB CB)
![ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ](https://media.eurocert.gr/images/0/600/certifications/food/depositphotos_204205276_xl-600x400-72dpi.jpg)
Βιομηχανία τροφίμων:
- BRC
- IFS
- Organic Product Certification
- GLOBALGAP and Add ons (GRASP, GGFSA, SPRING,McD)
- AH-DLL GROW
- NURTURE Module
Οφέλη
- Αποτελεσματικότητα εσωτερικής διαχείρισης και συνεπώς εξοικονόμηση χρόνου και πόρων.
- Συνεχής βελτίωση των διαδικασιών, επομένως, ταχύτερη ανάπτυξη.
- Τυπικές πρακτικές κινδύνου και διαχείρισης και λιγότερες πιθανότητες δυσλειτουργιών.
- Βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.
- Επιδεικνύει τη δέσμευσή σας παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα τροφίμων και υλικών και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα τρόφιμα.
- Κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών, των πωλητών και των ενδιαφερομένων σας.
- Επιταχύνει την ανάπτυξη με την τυπική διαχείριση κινδύνου.
- Συνεχής βελτίωση στην απόδοση.
- Αποφυγή και εύκολη διαχείριση των κινδύνων στα τρόφιμα
- Αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας στον οργανισμό.
- Επεκτείνει τις επιχειρήσεις γρήγορα με αυξημένη παγκόσμια απήχηση.
- Αναγνώριση GFSI και ως εκ τούτου, διεθνής αξιοπιστία και εμπιστοσύνη για τις πρακτικές τροφίμων.
![FSSC 22000 standard](https://media.eurocert.gr/images/0/600/certifications/food/agri-and-food-processing.jpg)
![ISO 22000 standard](https://media.eurocert.gr/images/0/600/sectors/food__agriculture/food_safety/depositphotos_68793103_l-min.jpg)
Οφέλη
Το ISO 22000 είναι το πιο δημοφιλές εθελοντικό διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων στη βιομηχανία τροφίμων με περισσότερες από 39.651 ιστοσελίδες πιστοποιημένες παγκοσμίως. Η οικογένεια ISO 22000 είναι διεθνή εθελοντικά πρότυπα συναίνεσης που ευθυγραμμίζονται με τις Ορθές Κατασκευαστικές Πρακτικές (GMP) και τις Αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) για την Ανάπτυξη Διεθνών Προτύπων.
Η ποιότητα ζωής του καθενός θα επωφεληθεί από τους κανόνες και τους κανονισμούς του ISO 22000 από τις ακόλουθες διατάξεις.
- Ενισχυμένη αξιοποίηση των πόρων σε παγκόσμιο επίπεδο
- Αυξημένα κέρδη στις εταιρείες
- Πιο ποιοτικές θέσεις εργασίας στη βιομηχανία τροφίμων
- Βελτιωμένη οικονομική ανάπτυξη
- Ασφαλέστερη ασφάλεια τροφίμων
- Μειωμένα ποσοστά στις τροφιμογενείς ασθένειες
- Αποτελεσματική τεκμηρίωση τεχνικών, διαδικασιών και μεθόδων
- Παρέχεται πιθανή εναρμόνιση των εθνικών προτύπων τροφίμων
- Είναι ένα αποτελεσματικό διεθνές πρότυπο
- Για τους ρυθμιστές, είναι το καταλληλότερο σύστημα
- Παρέχει στις εταιρείες μια ενισχυμένη ασφάλεια τροφίμων και εμποδίζει τα κέρδη να μειωθούν
Παρακαλώ ανατρέξτε στα επισυνημμένα έγγραφα για περισσότερες πληροφορίες