Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχημένη συμμετοχή της EUROCERT στην 30η επετειακή Διεθνή Έκθεση Agrotica

Η EUROCERT, πιστή στην παράδοσή της, συμμετείχε στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την αγροτική οικονομία στη χώρα, την Agrotica, προσελκύοντας στο περίπτερό της πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Εκπρόσωποι της EUROCERT από την Αθήνα και το Γραφείο της Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της Agrotica και είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν το εύρος των πιστοποιήσεων που παρέχει η εταιρία, προσφέροντας αξιοπιστία και ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ειδικά για τις ανάγκες του κλάδου της αγροδιατροφής, η EUROCERT έχει λάβει τη σχετική διαπίστευση από το Ε.ΣΥ.Δ. και την έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων. Η αγορά των Βιολογικών Προϊόντων εξαρτάται σημαντικά από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και, ως εκ τούτου, από το εν λόγω σύστημα πιστοποίησης, σκοπός του οποίου είναι η διασφάλιση της γνησιότητας των βιολογικών προϊόντων.


Η ενεργός συμμετοχή της EUROCERT στην Agrotica αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της για την υποστήριξη του αγροδιατροφικού κλάδου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλη την αλυσίδα εμπορίας και παραγωγής τροφίμων.