Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Επετειακή εκδήλωση 20 χρόνων EUROCERT


Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα γιόρτασε η EUROCERT τα 20 χρόνια λειτουργίας της με μια επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη στην επιτυχημένη εγχώρια και διεθνή πορεία της στον κλάδο των Ελέγχων, Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων και την δραστηριότητά της σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως.

Με επίσημους καλεσμένους, στενούς συνεργάτες, στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της να δίνουν το “παρόν”, η μοναδική βραδιά συμπεριέλαβε μια αναδρομή στο σημαντικό έργο της EUROCERT και την συμβολή της στην αναβάθμιση της ποιότητας, καθώς και στις περισσότερες από 50 υπηρεσίες που παρέχει την τελευταία εικοσαετία. Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με τον ευχαριστήριο λόγο του Προέδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου, κ. Γιώργου Μπρισκόλα, που συνοδεύτηκε με την προβολή του επετειακού βίντεο της εταιρείας. Σημαντικό στιγμιότυπο αποτέλεσε η παρουσίαση από τον  Εντεταλμένο Σύμβουλο της EUROCERT, κ. Τάκη Θεοφανόπουλο, του επόμενου σημαντικού project ίδρυσης εταιρείας στην Κίνα στον σιδηροδρομικό τομέα, σε σύμπραξη με κινεζικό φορέα, ο οποίος συνδέεται με το Southwest Jiaotong University.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις επιχειρήσεων και συνεργατών της εταιρείας, που διατηρούν πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία με την EUROCERT, ενώ οι εκπρόσωποί τους στο κλείσιμο των χαιρετισμών τους υπογράμμισαν την αδιάλειπτη δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της Ποιότητας, τη διαρκή  εξέλιξη και την συμβολή στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου εντός και εκτός συνόρων. 

Συνολικές επισκέψεις :