spinner

W o r l d L e a d e r C e r t i f i c a t i o n

Στόχος & Περιεχόμενα

Το σύστημα HACCP είναι καθιερωμένο στον αγροδιατροφικό τομέα ως προϋπόθεση λειτουργίας των μονάδων παραγωγικών και μη που διαχειρίζονται τρόφιμα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση βασικών αρχών υγιεινής και προστασίας των τροφίμων από μολυσματικούς παράγοντες, η γνώση των κανόνων υγιεινής κατά την παραλαβή, επεξεργασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων, η κατανόηση των αρχών του συστήματος ποιότητας H.A.C.C.P, που διέπει τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων.

Απευθύνεται σε

  • Σε επαγγελματίες τροφίμων σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία
  • Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
  • Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
  • Σε συμβούλους επιχειρήσεων
  • Σε γεωτεχνικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
Ημερομηνίες Διεξαγωγής&Κόστος

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
12-13/02/2025
12-13/03/2025
07-08/05/2025
04-05/06/2025
02-03/07/2025
Κόστος
Εξ’ αποστάσεως 200€

Πιστοποιήσεις


ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ