spinner

W o r l d L e a d e r C e r t i f i c a t i o n

Στόχος & Περιεχόμενα

Το σύστημα HACCP είναι καθιερωμένο στον αγροδιατροφικό τομέα ως προϋπόθεση λειτουργίας των μονάδων παραγωγικών και μη που διαχειρίζονται τρόφιμα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση βασικών αρχών υγιεινής και προστασίας των τροφίμων από μολυσματικούς παράγοντες, η γνώση των κανόνων υγιεινής κατά την παραλαβή, επεξεργασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων, η κατανόηση των αρχών του συστήματος ποιότητας H.A.C.C.P, που διέπει τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων.

Απευθύνεται σε

Σε επαγγελματίες τροφίμων σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας Σε συμβούλους επιχειρήσεων Σε γεωτεχνικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής&Κόστος

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

11-12/9/2024
23-24/10/2024
20-21/11/2024
18-19/12/2024

Κόστος

Εξ’ αποστάσεως 200€



Πιστοποιήσεις


ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ