Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Το σήμα της EUROCERT εγγυάται Ποιότητα!


Η EUROCERT ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΑΤΜ) ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΓΑΛΑ-ΠΙΕΣ.

Η EUROCERT πιστοποιεί με ISO 22000:2005 Πιστοποιητικό Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων τη μεταφορά και διάθεση φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος από αυτόματους πωλητές του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα-Πιές.
Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγαλα-Πιές αποτελεί τον 1ο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε το 2010 στη χώρα μας με έδρα τη Λάρισα, χάρις στο όραμα και τις συνεχείς προσπάθειες μιας ομάδας αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών.
 
Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγαλα-Πιές διαθέτει καθημερινά στους έλληνες καταναλωτές φρέσκο παστεριωμένο γάλα ημέρας, το οποίο συλλέγεται από τις φάρμες 102 παραγωγών της Λάρισας, παστεριώνεται σε σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει άμεσα στις δεξαμενές των αυτόματων μηχανών εμφιάλωσης γάλακτος. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα όπου το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον ενώ καταπονείται ελάχιστα κρατώντας το μέγιστο των θρεπτικών του συστατικών.
 
Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η EUROCERT προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αλυσίδα παραγωγής και εμπορίας τροφίμων. Είναι διαπιστευμένη από το Ε.Σ.Υ.Δ και το UKAS για τις πιστοποιήσεις που παρέχει: GLOBALGAPIFA, AGRO 2, ISO22000, FSSC 22000, IFS, πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων  κ.α.
 
Μάθετε περισσότερα για την πιστοποίηση ISO 22000:2005

 

Συνολικές επισκέψεις :