Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 0001
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Διαχείρισης ‘’Αριστοτέλης’’

Η χρήση της Πλατφόρμας ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’ εξασφαλίζει ότι η  διεκπεραίωση της διαδικασίας πιστοποίησης ή και ελέγχων πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση εγγράφων και εντύπων σε «χαρτί» από το εμπλεκόμενο προσωπικό της EUROCERT και τους πελάτες της EUROCERT 

 

Οι στόχοι και τα οφέλη του 

 

  • H αυτοματοποίηση όλων των δραστηριοτήτων πιστοποίησης
  • Η εξασφάλιση της αξιοπιστίας της διαδικασίας πιστοποίησης
  • Η επικοινωνία όλων των χρηστών μόνο μέσω της εφαρμογής
  • Ο έλεγχος της διαδικασίας πιστοποίησης μέσω του ιστορικού όλων των ενεργειών των χρηστών.
  • Προστασία του Περιβάλλοντος με την διακοπή χρήσης εγγράφων σε χαρτί
  • Διαρκής ενημέρωση του πελάτη για την πορεία υλοποίησης του αιτήματός του
  • Αρχείο Δεδομένων σε κάθε πελάτη για τις υποθέσεις του

Οι διαδικασίες για την χρήση του 

 

  • Η ΟΠΔ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’ δεν προϋποθέτει ειδικές τεχνικές γνώσης από τον χρήστη.
  • Από τη στιγμή της εισόδου του, ο ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’ καθοδηγεί τον χρήστη με απλές καρτέλες (tabs) για το επόμενο βήμα και τον πληροφορεί για το αποτέλεσμα της ενέργειάς του
  • Ο χρήστης απαιτείται να δημιουργήσει μοναδικό «λογαριασμό» για να εισέρχεται στην εφαρμογή 

 Συχνές ερωτήσεις

 

  • Πως να ανοίξω λογαριασμό στον ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’
  1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ
  2. Θα σας σταλεί e-mail από τη διεύθυνση [email protected], όπου θα σας έχει link με τη λέξη «εδώ» το οποίο θα πρέπει να πατήσετε προκειμένου να εισέλθετε στην πλατφόρμα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα συνίσταται η χρήση browser Google Chrome ή Firefox Mozilla.
  3. Αμέσως μετά εμφανίζεται η «Αρχική σελίδα» της πλατφόρμας, όπου στα δεξιά υπάρχει προεπιλεγμένο το e-mail σας και σας ζητείται να εισάγετε ένα «Όνομα χρήστη (username και ένα «κωδικό (passwordτης επιλογής σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: ο κωδικός πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες στους οποίους πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα κεφαλαίο, ένα μικρό, ένας αριθμός και έναν ειδικό χαρακτήρα.

 

  1. Μόλις ολοκληρώσετε την εισαγωγή στοιχείων κάνετε κλικ στο πεδίο«Εγγραφή χρήστη (User Registration.
  2. Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή θα λάβετε e-mail με έναν σύνδεσμο τον οποίο θα πατήσετε για να ολοκληρωθεί το άνοιγμα του λογαριασμού σας.

Εφόσον θα έχετε πλέον ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, για να εισέλθετε στο προφίλ σας ΔΕΝ θα πατάτε τους συνδέσμους που σας είχαν σταλεί εξαρχής, αλλά θα εισέρχεστε κατευθείαν στην παρακάτω διεύθυνση και θα κάνετε εκεί log in: http://ops.eurocert.gr/el/

 

  1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΕΛΑΤΗ

 

  1. Εισέρχεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ops.eurocert.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα συνίσταται η χρήση browser Google Chrome ή Firefox Mozilla.
  2. Πάνω δεξιά στην οθόνη σας επιλέγετε «Δημιουργία Λογαριασμού» που βρίσκεται σε κόκκινο πλαίσιο και σας εμφανίζει προς συμπλήρωση «Όνομα χρήστη (username και «e-mail και Κωδικό(password.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ο κωδικός πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες στους οποίους πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα κεφαλαίο, ένα μικρό, ένας αριθμός και έναν ειδικό χαρακτήρα.

  1. Στη συνέχεια, επιλέγετε το κουτάκι που λέει «Επιχείρηση» και εμφανίζονται προς συμπλήρωση τα στοιχεία της επιχείρησης.
  2. Τέλος, πατάτε «Εγγραφή χρήστη (User registration
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή θα λάβετε e-mail με έναν σύνδεσμο τον οποίο θα πατήσετε για να ολοκληρωθεί το άνοιγμα του λογαριασμού σας.

 

  • Που θα βρω το πιστοποιητικό μου

  Στην «Επιφάνεια Εργασίας» στο πεδίο «Πιστοποιητικά»

 

  • Που θα βρω το τιμολόγιό μου

  Στην «Επιφάνεια Εργασίας» στο πεδίο «Τιμολόγια»

 

  • Που θα βρω τα αιτήματά μου

  Στο «Μενού» (αριστερά), στο πεδίο «Αιτήματα» και στη συνέχεια επιλέγω τα «Αιτήματά μου»