Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η EUROCERT συμμετείχε στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC

Η EUROCERT συμμετείχε στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών- ITC 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Για μια ακόμα χρονιά, το ITC αποτέλεσε το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον κλάδο των Υποδομών και Μεταφορών.

Η EUROCERT έδωσε το «παρόν» στην κλειστή εναρκτήρια εκδήλωση που διεξήχθη στις 17 Σεπτεμβρίου και καλωσόρισε στο περίπτερο της το κοινό που επισκέφτηκε το συνέδριο. Κατά τη διάρκεια του 6ου ITC αναδείχθηκαν θέματα για τις βιώσιμες κατασκευές, την ανάπτυξη υποδομών, τις επενδύσεις, την αυξανόμενη διείσδυση της τεχνολογίας στις μεταφορές καθώς και την ταχέως αναπτυσσόμενη δυναμική των εμπορευματικών μεταφορών.

Η δραστηριοποίηση της EUROCERT και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης που προσφέρει σε κλάδους όπως ο σιδηρόδρομος, οι κατασκευές, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και οι υποδομές συνιστούν κύριο στοιχείο της αναπτυξιακής πολιτικής που ακολουθεί.

Η EUROCERT μέσα από την παρουσία της στο Συνέδριο κατάφερε να δώσει το δικό της στίγμα για το μέλλον της πιστοποίησης εντός κι εκτός συνόρων.