Τρίτη 18 Ιουλίου 2023
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η EUROCERT ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ)

Η EUROCERT λαμβάνοντας υπόψη την αναπτυξιακή και επενδυτική δυναμική, την οποία έχουν τα ΗΑΕ και ευρύτερη περιοχή προχώρησε προσφάτως στην ίδρυση θυγατρικής της Εταιρείας, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των εκεί πελατών της με την παροχή αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Πιστοποίησης.

Ο κ. Αχμέντ Σεστάουι, Περιφερειακός Διευθυντής της EUROCERT στα ΗΑΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τις επιχειρήσεις των ΗΑΕ:

"Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας και με σκοπό να παρέχουμε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας στην περιοχή της ΜΕΝΑ, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας της EUROCERT στο Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το προσωπικό και η διοίκηση της EUROCERT πάντα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα της διεύρυνσής μας και κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου, πιστοποιήσαμε σημαντικές επιχειρήσεις όπως η Emirates Global Aluminium, το Συμβούλιο Ποιότητας και Συμμόρφωσης του Αμπού Ντάμπι και άλλοι.

Προσβλέπουμε στην συνεχή υποστήριξή σας και σας καλωσορίζουμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας που βρίσκεται στον πύργο Al Khazna, οδός Al Majarat, περιοχή Al Danah, Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η δέσμευσή μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πιστοποίησης στους πελάτες μας παραμένει διαρκής."