Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

EUROCERT: Με θετικό πρόσημο «έκλεισε» το 2022 – Οι προοπτικές για τη νέα χρονιά

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Απολογισμού του 2022 και της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της EUROCERT, τα οποία φέτος έλαβαν χώρα στα Ιωάννινα, γνωστοποιήθηκαν τα θετικά οικονομικά στοιχεία για το 2022, καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας του Φορέα.

Ειδικότερα, η EUROCERT για το 2022, σημείωσε σημαντική αύξηση του τζίρου σε σχέση με το 2021, με υψηλό επίπεδο κερδοφορίας. Ως μια υγιής ελληνική εταιρία με πολυεθνικό χαρακτήρα, η EUROCERT δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, έχοντας υλοποιήσει πρόσφατα μεγάλες συνεργασίες στην Αίγυπτο, ενώ προχώρησε στην ίδρυση θυγατρικών της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Γαλλία. Εκσυγχρονίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες διαφορετικών κλάδων όπως τα τρόφιμα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, η ναυτιλία κ.α.

Το «παρόν» στο διήμερο της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, έδωσε η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EUROCERT, κ. Γεώργιος Μπρισκόλας, δήλωσε: «Παρά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η αγορά και οι επιχειρήσεις από την ενεργειακή κρίση και τις γεωπολιτικές προκλήσεις, η EUROCERT διευρύνει συνεχώς τις συνεργασίες της και εισέρχεται δυναμικά στο 2023, καθώς πέτυχε σημαντικότατη ανάπτυξη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για τη χρονιά που διανύουμε στοχεύουμε σε ενίσχυση της θέσης μας στην εγχώρια αγορά, παρουσίαση νέων projects στις αγορές του εξωτερικού και στρατηγικό «άνοιγμα» σε νέες υπηρεσίες».

Η παρουσία των εργαζομένων και των συνεργατών της εταιρίας στα Ιωάννινα, ενδυνάμωσε τους μεταξύ τους δεσμούς κατά την διάρκεια του διημέρου, όπου τέθηκαν νέοι στόχοι για το άμεσο μέλλον.