Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια ανασκόπηση της EUROCERT στο Καρπενήσι

Η EUROCERT πραγματοποίησε την ετήσια συνάντηση ανασκόπησης και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε ένα διήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Καρπενήσι, από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου.
Στο πλαίσιο του διημέρου, η EUROCERT παρουσίασε τα πεπραγμένα της για το 2023 και διατύπωσε τους νέους επιχειρησιακούς στόχους και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει για το 2024. Το εποικοδομητικό διήμερο περιελάμβανε επιπλέον δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως την επίσκεψη σε αξιοθέατα της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2023 αποτέλεσε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την EUROCERT, η οποία πραγματοποίησε σημαντικά έργα και συνεργασίες που αφορούσαν επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις θέτοντας τις βάσεις για μια εξίσου δυναμική χρονιά το 2024.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Μπρισκόλας παρουσίασε τον Απολογισμό για το 2023 και τους εταιρικούς στόχους για το 2024, ενώ δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μοιραζόμαστε ευχάριστες στιγμές και δημιουργούμε στενότερους δεσμούς μέσα από τον απολογισμό των δράσεων και των επιτυχιών μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Από κοινού καθορίζουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και εργαζόμαστε αποτελεσματικά για την επίτευξή τους με μεθοδικότητα, προσήλωση και συνέπεια».
Με αποφασιστικότητα και αφοσίωση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η EUROCERT συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της πιστοποίησης, με αιχμή του δόρατος την καινοτομία.