Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

EUROCERT: Δυναμικό «παρόν» στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΜΗ 2023

Η EUROCERT, ο μεγαλύτερος ελληνικός ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης με πολυεθνικό χαρακτήρα, έδωσε δυναμικό «παρόν» στη Διεθνή Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 που διεξήχθη 19-22 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών και των υλικών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτηρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις λύσεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την έκθεση ως ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο

Ειδικότερα η EUROCERT παρουσίασε στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023,  τις υπηρεσίες Πιστοποίησης τις οποίες παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου, με έμφαση στα δομικά προϊόντα, στα οποία χορηγεί το Σήμα EUROCERT.

Κεντρική θέση στο Περίπτερο της EUROCERT, είχε η παρουσίαση του νεόδμητου Εργαστηρίου Δομικών Υλικών, EUROCERT TESTING, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δοκιμών στον κλάδο της Οικοδομής.