Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Πρωτοπόρος η EUROCERT στην πιστοποίηση των BOUTIQUE HOTEL


Η EUROCERT αποτελεί τον πρώτο φορέα Πιστοποίησης που εξουσιοδοτήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) για την απονομή του σήματος «BOUTIQUE HOTEL» σε ξενοδοχειακές μονάδες. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη και προβολή μικρών, κατά βάση, ξενοδοχείων της χώρας μας, τα οποία προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, κυρίως, χάρη στην ιδιαίτερη αισθητική που διαθέτουν και τις καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχουν.

Πρόσφατα, η EUROCERT ολοκλήρωσε τους ελέγχους στο ξενοδοχείο «ΑΛΤΑΝΑ» στην Τήνο, ένα μοναδικής τοπικής αρχιτεκτονικής και κυκλαδίτικου concept σχεδιασμού ξενοδοχείο, στο οποίο απονεμήθηκε το σήμα «BOUTIQUE HOTEL», αποτελώντας το πρώτο «BOUTIQUE HOTEL» που ελέγχθηκε από τον φορέα.

Στο πλαίσιο της συνέχισης της συνεισφοράς της EUROCERT στη διαμόρφωση και καθιέρωση τουριστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αναμένεται -στο αμέσως προσεχές διάστημα- η απονομή του σήματος «BOUTIQUE HOTEL» σε αρκετά ξενοδοχεία στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, τα οποία έχουν ήδη ελεγχθεί από τον φορέα.

Συνολικές επισκέψεις :