Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Πιστοποίηση από την EUROCERT της SAMSUNG EGYPT


 

 

«Τον Σεπτέμβριο του 2012, η ​​Samsung Electronics Co., Ltd και ο κυβερνήτης του Beni Suef της Αιγύπτου, υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας (MoU) για την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου της Samsung στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (MEA) στο Beni Suef της Αιγύπτου. Επιβεβαίωση της μακροχρόνιας δέσμευσης της Samsung στην περιοχή MEA, το νέο εργοστάσιο αναμένεται να επεκτείνει σημαντικά την ποικιλία των καινοτόμων προϊόντων της Samsung που διατίθενται στους καταναλωτές σε ολόκληρη την περιοχή.

 

Για την Samsung η Αίγυπτο είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές στην περιοχή. Ως εκ τούτου, συνεργάσθηκαν με το Υπουργείο Επενδύσεων για τη μόχλευση των τοπικών και περιφερειακών πόρων, γεγονός που θα ενισχύσει περαιτέρω την τεχνολογική ανάπτυξη της περιοχής.Το εργοστάσιο βρίσκεται στη Βιομηχανική Ζώνη Kom Abu Radi, Al Wasta City, Beni Suef, εκτείνεται σε έκταση 366.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι πλήρως λειτουργικό από το 2013.

 

 

Από τον Νοέμβριο του 2020, η SAMSUNG Electronics EGYPT είναι πιστοποιημένη από την EUROCERT σε συστήματα EMS και OHS (πρότυπα ISO14001 και ISO45001).

Συνολικές επισκέψεις :