Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Pet Friendly

Πιστοποίηση ‘’ Pet Friendly ’’ στα Τουριστικά Καταλύματα

Τη δυνατότητα να πιστοποιηθούν ως Pet Friendly έχουν πλέον τα τουριστικά καταλύματα, στην Ελλάδα, καθώς οι διεθνείς φορείς πιστοποίησης Ekonav και EUROCERT, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν για πρώτη φορά ένα αναγνωρισμένο Σήμα Πιστοποίησης για τη φιλοξενία και την μεταφορά κατοικίδιων με παγκόσμια ισχύ.

Η EUROCERT και η Ekonav επέλεξαν την Ελλάδα, ως την πρώτη χώρα παγκοσμίως, στην οποία θα ξεκινήσει η απονομή του Σήματος ‘Ekonav Pet Friendly ’, προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Η πιστοποίηση ‘Ekonav Pet Friendly ’ εισάγει μία σειρά από υψηλής ποιότητας προδιαγραφές για υπηρεσίες και υποδομές, η εφαρμογή των οποίων, καθιστά μία επιχείρηση, κατάλληλη για τη φιλοξενία κατοικίδιων.

Στόχος της πιστοποίησης, είναι να λειτουργήσει ως ένα μέσο αναγνώρισης, διάκρισης και προώθησης των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν επενδύσει σε μια διαφοροποιημένη εμπειρία διαμονής, με την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερου σχεδιασμού και την προσφορά αναβαθμισμένων παροχών και υπηρεσιών προς τους πελάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με το κατοικίδιό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον:

κ. Γ. Νικολόπουλο Διευθυντή Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης

Τηλ.: +30 210 6252495 και +30 6973357512

Email: [email protected]

Για αίτηση και προσφορά πατήστε εδώ

 
 
 

Έλεγχοι χορήγησης ή διατήρησης του Σήματος “Pet Friendly by Ekonav” που απευθύνεται σε Τουριστικά Καταλύματα, Πάρκα/Δήμους, Μέσα Μεταφοράς.

 
Η πιστοποίηση “Ekonav Pet Friendly Certifier” πληροί μία σειρά από υψηλής ποιότητας προδιαγραφές που καθιστούν μία επιχείρηση, ένα μέσο μεταφοράς ή έναν χώρο αναψυχής ως κατάλληλους για τη φιλοξενία κατοικίδιων, διασφαλίζοντας ένα δίχτυ προστασίας στους καταναλωτές που ταξιδεύουν  μαζί με το κατοικίδιό τους.
Μετατρέψτε το κατάλυμα σας σε προορισμό, με τη EUROCERT:
 
  • Είναι ο μεγαλύτερος αμιγώς Ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης, με 23 χρόνια στην υπηρεσία της ποιότητας και παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως
  • Ο πρώτος Φορέας που διαπιστεύτηκε από το ΕΣΥΔ για την πραγματοποίηση ελέγχων πιστοποίησης της κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων και τη σύνταξη της απαραίτητης για την ολοκλήρωση της πιστοποίησης Τεχνικής Έκθεσης.
  • Η EUROCERT έχει καταστεί εγγυήτρια της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού, καθώς μέχρι σήμερα την έχει εμπιστευτεί για τον έλεγχο κατάταξης, αλλά και ποιότητας των υπηρεσιών και υποδομών του, πάνω από το 25% των έως τώρα ελεγχθέντων καταλυμάτων, δίνοντάς της την πρώτη θέση στην αγορά ανάμεσα σε 27 φορείς.
  • Διαθέτει ένα πλήρες Δίκτυο περιφερειακών γραφείων σε όλη την Ελλάδα, με έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες – Μηχανικούς.
  • Παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών πιστοποίησης που αφορούν στον Τουριστικό Κλάδο και είτε αποτελούν βαθμολογούμενα προαιρετικά κριτήρια της διαδικασίας κατάταξης, (π.χ. «Ελληνικό Πρωινό», “Boutique Hotel”, ISO 9001, ISO 22000/HACCP, κ.α.) είτε πρόκειται για ελέγχους υποχρεωτικής νομοθεσίας (π.χ. Ανελκυστήρες, Δεξαμενές υγραερίου, Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, Ατμολέβητες, κ.α.).

 

 

 

Συνολικές επισκέψεις :