Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Με την σφραγίδα της EUROCERT τα μέτρα κατά του COVID-19 στο Hotel Nikopolis Thessaloniki


 

 Η EUROCERT χορήγησε Βεβαίωση Συμμόρφωσης στο Hotel Nikopolis Thessaloniki παρέχοντας το δικαίωμα χρήσης του ειδικού Σήματος EUROCERT ‘’PROTOCOL AGAINST COVID19 – IN PLACE’’.

Ειδικότερα, μετά από συστηματική επιθεώρηση και ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η EUROCERT διαπίστωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι διαδικασίες που τηρούνται, πληρούν τις απαιτήσεις του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγειονομικού περιεχομένου βάσει του οποίου οφείλουν να λειτουργούν οι Τουριστικές Επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη βούληση και τη δέσμευση της Διοίκησης του Hotel Nikopolis Thessaloniki να διασφαλίζει την ύπαρξη των βέλτιστων συνθηκών διαμονής των επισκεπτών του στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Hotel Nikopolis Thessaloniki, που είναι Boutique City Resort, βρίσκεται 3 χλµ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 50 χλµ. από την Χαλκιδική. Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers. Ο μοντέρνος σχεδιασμός των 99 υπερπολυτελών δωματίων και σουιτών του, µε αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers και περιβάλλονται από μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης, εξυψώνει τη φιλοξενία σε απόλαυση.

Συνολικές επισκέψεις :