Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Η EUROCERT συμμετείχε στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC


 

Η EUROCERT συμμετείχε στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών- ITC, το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον Τεχνικό/Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο το οποίο πραγματοποιήθηκε 31 Μαϊου έως 1 Ιουνίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου ήταν “Συνδυάζοντας βιωσιμότητα και ανάπτυξη” και είχε ως στόχο την παρουσίαση των εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δύο αλληλένδετους κλάδους.

Η EUROCERT έδωσε το παρόν στο κλειστό Opening Gala που διεξήχθη στις 30 Μαΐου στο Ζάππειο και καλωσόρισε στο περίπτερο της το κοινό που επισκέφτηκε το διήμερο, που ήταν αφιερωμένο στον κλάδο της κατασκευής και των μεταφορών. Μετά από μία δυναμική έναρξη, η πρώτη μέρα του συνεδρίου (31/6) αφιερώθηκε στις Υποδομές/Κατασκευές και η δεύτερη (1/6) στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές, με περισσότερους από 40 διακεκριμένους ομιλητές. Το Συνέδριο ανέδειξε σημαντικές θεματικές ενότητες για τις Υποδομές όπως τα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό, το real-estate, το περιβάλλον και την εφαρμογή των στόχων του ESG. Η δραστηριοποίηση της EUROCERT σε κλάδους όπως η βιωσιμότητα, η ενέργεια, ο τουρισμός και τα έργα υποδομής, καθώς και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης, τις οποίες παρέχει στον σιδηροδρομικό τομέα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο,  αποτελούν πεδία ενδιαφέροντος της και βασικό σημείο της αναπτυξιακής πολιτικής που ακολουθεί.

Η EUROCERT μέσα από την παρουσία της στο Συνέδριο κατάφερε να δώσει το δικό της στίγμα στην εκδήλωση, η οποία κατέγραψε και παρουσίασε επιτυχώς τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Συνολικές επισκέψεις :