Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Η EUROCERT στηρίζει την 27η Πολιτιστική Έκδοση Επίλογος 2018


 

 

 Η EUROCERT συμμετείχε ως χορηγός στην επετειακή διοργάνωση της πολιτιστικής έκδοσης “Επίλογος”, πλαισιώνοντας την εορταστική βραδιά για τα 27 χρόνια κυκλοφορίας του, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018. Εστιάζοντας στον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική συμβολή του στο κοινωνικό σύνολο, η εκδήλωση αποτέλεσε φόρο τιμής στην εμπεριστατωμένη και μακρόχρονη καταγραφή των πολιτιστικών εξελίξεων με την οποία έχει ταυτιστεί ο Επίλογος.

 

Εκπροσωπώντας, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής με τη δραστηριοποίησή της στον κλάδο των Πιστοποιήσεων, Ελέγχων και Επιθεωρήσεων, η EUROCERT στήριξε με τη χορηγία της, η οποία υλοποιήθηκε με καταχώριση εικαστικής αναφοράς στην Πιστοποίηση της Ποιότητας στην αρχαία Αθήνα, το μήνυμα της εκδήλωσης για θωράκιση του ελληνικού πολιτισμού ως μέσου εθνικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Ειδικότερα, με την απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στον καθηγητή Γλωσσολογίας, κ. Γιώργο Μπαμπινιώτη, στο συνθέτη και τραγουδοποιό, κ. Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στον αρχιτέκτονα Μανόλη Κορρέ, η διοργάνωση ανέδειξε την καταλυτική συμβολή των εκπροσώπων ποικίλων εκφάνσεων του πολιτισμού στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

 

Η EUROCERT, προωθώντας εδώ και 20 χρόνια μέσω του έργου της την εξασφάλιση ενός ανώτερου ποιοτικά βιοτικού επιπέδου, ενθαρρύνει συστηματικά πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του πολιτισμού και την καθοριστική θέση του στη σύγχρονη κοινωνία.

 

Συνολικές επισκέψεις :