Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

EUROCERT: Στηρίζει το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης PRAKSIS


 Με μεγάλη χαρά και η συγκίνηση η Πρόεδρος και Μέλη του Ομίλου Ρόταρυ Κηφισιά - Πολιτεία και εργαζόμενοι της EUROCERT επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης PRAKSIS, στην Αθήνα, στις 10 Δεκεμβρίου και παρέδωσαν  120 μερίδες φαγητού, που προμηθεύτηκε ο Όμιλος από το "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" Λίλιαν Βουδούρη για παιδιά ΑΜΕΑ,  ρουχισμό και υπόδηση για τους άστεγους που επισκέπτονται το Κέντρο.

Μας υποδέχθηκαν θερμά Μέλη της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης PRAKSIS, και μας ξενάγησαν  στους χώρους του Κέντρου: χώρους εγγραφής,  αναμονής, βιβλιοθήκη, παιδική γωνία  για μικρά παιδιά, πλυντήρια, ντους, τουαλέτες, χώρο θηλασμού, ψυγεία, ιατρείο και φυσικά χώρους με έτοιμο φαγητό που διανέμεται στους  άστεγους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν οι ευχαριστίες μιας κυρίας που της παραδόθηκαν και φόρεσε αμέσως, παπούτσια και μπουφάν και ενός ηλικιωμένου κυρίου που μας ευχαρίστησε συγκινημένος για το φαγητό που του παραδώσαμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρίες EUROCERT A.E. και Euroaxes A.E., καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας, για την κινητοποίηση και σημαντική τους συνεισφορά στον ρουχισμό και την υπόδηση που παραδώσαμε στο Κέντρο. Η συνεισφορά και βοήθεια στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη είναι θεμελιώδης αξία των ροταριανών διότι "Προσφέροντας Αλλάζουμε ζωές".

 

 

 

 

 

 

 

Συνολικές επισκέψεις :