Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

EUROCERT Νέο Portal!


 

 

Η EUROCERT κάνει το μεγάλο βήμα προς την νέα εποχή. Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, έχει εγκαταστήσει και έχει θέσει σε πιλοτική λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα Αριστοτέλης.

Προχωράμε σε πλήρη ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών πιστοποίησης (e-Certification) καταργώντας τελείως το χαρτί και τις εκτυπώσεις (paperless), ελαχιστοποίηση των e-mail και της χρονοβόρας επικοινωνίας (τηλεφωνικής αλλά και μηνυμάτων) βελτιώνοντας και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της προς όλους , παρέχοντας ταυτόχρονα ίδιου υψηλού επιπέδου τεχνική παρουσία και λειτουργία των απανταχού επιθεωρητών της ώστε να εξασφαλισθεί η αξιοπιστία των ελέγχων προάγοντας τελικά και βελτιώνοντας το επίπεδο λειτουργίας της δικής σας εταιρείας.

Με τη χρήση της πλατφόρμας όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διεργασία πιστοποίησης (στελέχη της EUROCERT, συνεργάτες και ΠΕΛΑΤΕΣ) έχουν  την δυνατότητα να παρακολουθούν  σε πραγματικό χρόνο (real time) την πορεία της πιστοποίησης.

θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία της υπόθεσής σας, την στιγμή που γίνεται, ώστε να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται από την αίτησή σας μέχρι και την έκδοση του πιστοποιητικού σας.

Το πιστοποιητικό θα βγαίνει αυτόματα ηλεκτρονικά και θα είναι στην διάθεσή σας την οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε.

Επισημαίνουμε πως προϋπόθεση για την ταχύτατη ολοκλήρωση της διεργασίας πιστοποίησης και της διεργασίας ετήσιας  επιτήρησης και της διεργασίας επαναπιστοποίησης είναι η δική σας άμεση ανταπόκριση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Αριστοτέλης και βεβαίως η ολοκλήρωση της πληρωμής πριν την έναρξη της κάθε φορά επιτόπιας επιθεώρησης.

Για κάθε απαιτούμενη ενέργεια από μέρους σας θα λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα για να εισέλθετε στην εφαρμογή για να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε την ενέργεια, πατώντας ένα κουμπί (χωρίς τηλεφωνικές επικοινωνίες και χωρίς πιθανές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με επιθεωρητές και γραμματείες)

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω, απαιτείται να ορίσετε εκ των προτέρων ένα αρμόδιο πρόσωπο δηλώνοντας και συγκεκριμένο e-mail για την επικοινωνία σας μαζί μας και για την διεκπεραίωση της όλης διεργασίας.

Σας παρακαλούμε λοιπόν, όταν λάβετε το σχετικό μήνυμα από την πλατφόρμα Αριστοτέλης, να εισέλθετε στην εφαρμογή στο σχετικό link το οποίο θα παραλάβετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πριν την πρώτη επιθεώρηση στην εταιρεία σας, για να εισάγετε τους δικούς σας κωδικούς πρόσβασης.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε καλώντας μας στο τηλ.  210.62.52.495 (εσωτερικό τηλέφωνο 218 κος Εφραίμ Αντωνίου)

 

Συνολικές επισκέψεις :