Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας η EUROCERT


Σε «Διαμάντι» της Ελληνικής Οικονομίας αναδείχθηκε η EUROCERT, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, στο πλαίσιο των βραβείων- θεσμός Diamonds 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στο κέντρο της Αθήνας.

Η EUROCERT, που αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα με διεθνείς διακρίσεις  στον χώρο των Επιθεωρήσεων, με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά καθώς και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως, βραβεύτηκε για την αξιόλογη αναπτυξιακή της πορεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 χρόνων και την ανάδειξη του status της σε ελληνική πολυεθνική στον τομέα των υπηρεσιών. Η εταιρεία τιμήθηκε για την κατάκτηση μίας ηγετικής θέσης ανάμεσα στους κορυφαίους «παίκτες» των φορέων πιστοποίησης διεθνώς, με θυγατρικές και σημαντικά έργα από την Αμερική έως την Ασία και την καθοριστική συμβολή της σε κλάδους-πυλώνες της Οικονομίας, όπως ο Τουρισμός.

Εκ μέρους της EUROCERT το βραβείο παρέλαβε κ. Τάκης Θεοφανόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του φορέα, σε μια βραδιά που για ακόμη μία φορά αποτέλεσε γιορτή για την καινοτομία και την επιτυχία στην επιχειρηματικότητα.

 

Συνολικές επισκέψεις :