Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Βραβείο Οικονομικής Αριστείας για τη EUROCERT στα Accounting Awards


Το Βραβείο Οικονομικής Αριστείας απονεμήθηκε στη EUROCERT στο πλαίσιο των Accounting Awards, μια νέα διοργάνωση που αναμένεται να καθιερωθεί με στόχο να αναδεικνύει τις εταιρείες με εξέχουσα πορεία σε Οικονομικό, Λογιστικό και Διοικητικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η EUROCERT διακρίθηκε στην κατηγορία «Οικονομική Αριστεία ανά κλάδο», που υπόκειται στον ευρύτερο πυλώνα «Οικονομικές Διευθύνσεις Εταιρειών». Η ομάδα που απαρτίζει το τμήμα Οικονομικής Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της EUROCERT αποτελείται από πέντε πολύ ικανές  και ξεχωριστές γυναίκες που καθημερινά και πάνω από δεκαετία συνεργάζονται και αντιμετωπίζουν όλες τις προκλήσεις με  αποτελεσματικότητα .  Μεγάλο μέρος της επιτυχούς ανάπτυξης του ομίλου οφείλεται στην επαγρύπνηση και την μέριμνα , καθώς και την εμπειρία των στελεχών της Οικονομικής Διεύθυνσης , που έφερε και μια τόσο σημαντική βράβευση για τη EUROCERT.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των «The Accounting Awards», καθηγητής Γεώργιος Βενιέρης, έδωσε  το στίγμα του θεσμού:

 

«Το 2020 αναμφιβόλως θα μείνει στην Ιστορία ως η χρονιά του κορονοϊού. Η συνεχιζόμενη πανδημία έχει υποχρεώσει τις κυβερνήσεις και την κοινωνία να υιοθετήσουν αυστηρά, πλην αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπισή της, ενώ έχει επιβραδύνει τον ρυθμό της οικονομίας. Μέσα σε αυτή την υγειονομική κρίση, το ζητούμενο είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και τη σταθερότητα. Για τον σκοπό αυτό, όλοι θα πρέπει να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι στον κλάδο των λογιστικών, ελεγκτικών και οικονομικών υπηρεσιών, που είναι επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο να θωρακίσουν τις επιχειρήσεις της χώρας και να αποτρέψουν την βαθιά ύφεση του ιδιωτικού τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο διαγωνισμός «The Accounting Awards» έρχεται για να αναγνωρίσει τις καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές των καιρών μας, να τεκμηριώσει την σημαντική προσφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία και την επιχειρηματικότητα και να επιβεβαιώσει ότι με σκληρή δουλειά και αισιοδοξία, ο δρόμος προς την πρόοδο και την ανάπτυξη παραμένει ανοιχτός.  Στο πνεύμα αυτό, οι δικές σας βέλτιστες πρακτικές μπορούν να αποτελέσουν την πυξίδα, ώστε η χώρα μας να διαφύγει από έναν ακόμα κίνδυνο και να πορευτεί αταλάντευτη προς την ανάπτυξη.»

 

 

 

Συνολικές επισκέψεις :