Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Βραβείο Creative Greece Award 2019 στην EUROCERT


 

Η 100% ελληνικών συμφερόντων EUROCERT βραβεύτηκε για την αξιόλογη διεθνή παρουσία της στον τομέα των ελέγχων και πιστοποιήσεων επιχειρήσεων σε χώρες ιδιαίτερης βαρύτητας μεταξύ των οποίων η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Ινδία, η Αίγυπτος, η Ρωσία και η Κορέα, στο πλαίσιο του Ετήσιου Forum Επιχειρηματικής Αριστείας για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας, “Creative Greece Awards 2019”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, υπό τη διοργάνωση του Ομίλου NewΤιmes.


Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 500 στελέχη δυναμικών επιχειρήσεων, ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Τάκης Θεοφανόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της EUROCERT, η οποία βραβεύθηκε ως απτό παράδειγμα ελληνικής εξωστρεφούς επιχείρησης, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς επιχειρήσεις.


Αξίζει να τονιστεί, ότι η
EUROCERT, έχοντας εξασφαλίσει παγκόσμια παρουσία και σημαντικές διεθνείς διαπιστεύσεις, με την υιοθέτηση μίας συνεχούς αναπτυξιακής πολιτικής, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές πολυεθνικές εταιρείες, με εξωστρεφή στρατηγικό σχεδιασμό.

 

 

 

 

 

Συνολικές επισκέψεις :