Ευρωπαϊκή Εταιρεία
Ελέγχων & Πιστοποιήσεων A.E

Απονομές ETHOS από τη EUROCERT σε Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ


 Η EUROCERT προχώρησε στις απονομές του Σήματος “ETHOS” σε Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που εφαρμόζουν επιτυχώς το Πρότυπο Αξιολόγησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που έχει εκπονηθεί από κοινού από το CSR HELLAS (Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) και την EUROCERT.

Ειδικότερα, τις απονομές πραγματοποίησε ο Γεώργιος Μπρισκόλας, Πρόεδρος της EUROCERT, στο πλαίσιο της 10ετούς επετειακής εκδήλωσης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ο οποίος βράβευσε τις εταιρίες-Μέλη που ξεχώρισαν και μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τη σημασία της Πιστοποίησης,  του Σήματος “ETHOS” και της εταιρικής αυτοβελτίωσης. Τη διάκριση “ETHOS Green” απέσπασαν οι εταιρίες Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Τρικαλινός, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Flexia, Elikon Graphic Arts, 3αλφα, Coffee Island. Το βραβείο “ETHOS Gold” απέσπασαν οι ΕΨΑ, KYKNOS, Δίρφυς και την κορυφαία βράβευση, “ETHOS Platinum” κατέκτησε η SKAG.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ομιλία της Γενικής Διευθύντριας Πιστοποιήσεων της EUROCERT, Άθης Χαλκιοπούλου, αναφορικά με τα βασικά κριτήρια απονομής του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στα Μέλη και τις περιπτώσεις που ένα επώνυμο προϊόν μπορεί να σημανθεί με αυτό.

Οι βραβεύσεις “ETHOS” που απέδωσε η EUROCERT καταδεικνύουν ότι οι εταιρίες-Μέλη εστιάζουν στις βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Συνολικές επισκέψεις :